Meșendorf Gasthaus

Mesendorf 48-49, jud. Brașov

La marginea pădurii, între Brașov și Sighișoara, la Meșendorf Gasthaus trăiești la granița dintre vechi și nou, ești transpus într-un sat vechi de 700 de ani, dar într-o casă de oaspeți cu arhitectură elevată, o lume caldă, unde vei găsi tihnă și autenticitate nedisimulate. Aici vei simți liniștea și bucuria momentelor simple, lăsând agitația orașului acasă. Indiferent dacă ești un oaspete individual, o familie sau un grup, la Meșendorf Gasthaus vei avea o experiență completă.

Aici se organizează sejururi, retreat-uri, nunți altfel și evenimente de familie sau corporate, oferindu-ți cadrul perfect pentru a crea momente deosebite, într-un mod autentic și rafinat.

La Mesendorf Gasthaus vei sta într-o gospodărie săsească, organizată în jurul unei curți interioare generoase, compusă din case mari cu tavane înalte, din lemn, și diverse anexe. Proprietatea a fost restaurată cu grijă pentru a păstra moștenirea săsească și pentru a oferi oaspeților confort și relaxare. Toate camerele integrează detalii tradiționale cu elemente noi, într-o combinație perfectă între moștenirea săsească și confortul actual, fiecare parte separată, dar completând-o pe cealaltă.
Concerte

JAMSESSION II